Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın emniyetliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz güçlü olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın bapmızdan birisi çetin açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

ürkü kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve zahmetsiz bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir ihtisas sahaı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına için muayyen yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, birden ziyade insanın fıldırca çıkış yapabilmesi için yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve basit olması demeına hasılat.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku takkadak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış kapıları, ölçünlü baplara bakılırsa henüz pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri nedeniyle kapılar muhatara görmez.

Yangın Kapısı kırmızıırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve istanbul Yangın kapısı fiyatları 300x400 mm'dir.

Report this wiki page